Havnebaner‎ > ‎Aalborg‎ > ‎2. Mellem broerne‎ > ‎

Sidespor til Nordjysk Coldstores A/S

 
 
Billedet er angiveligt fra 1943 og mon ikke det er taget i anledning af rejsegilde? Vi bemærker, at der allerede er etableret spor i Mørupsgade, hvor den hvide godsvogn holder. Denne godsvogns rolle er lidt spøjs. For hvorfor er den placeret, hvor den er?Mon ikke den står der for at demonstrere, hvorledes "det færdige resultat" skal se ud. Fotograf: Ukendt. 
 
Det færdige byggeri set fra sydøst. 1943. Fotograf: Ukendt.
 
Billedet er angiveligt fra 1943. Hypotese: Vi ser nordsiden af bygningen inden, der er lagt jernbanespor. Fotograf: Ukendt.
 
Billedet er angiveligt fra 1943. Hypotese: Vi ser nordsiden af bygningen inden, der er lagt jernbanespor. Fotograf: Ukendt.
 
Her ser vi kajarealet set fra øst mod vest. Over kajen ses transportøren for knust is. Alle billeder er anført som værende fra 1943, hvilket jeg vil tillade mig at stille spørgsmål ved. Undersøges nærmere. I baggrunden Aalborg Ny Dampmølle og længst væk i billedet ses jernbanebroen over Limfjorden. Fotograf: Ukendt.
 
Her ser vi kajarealet set fra øst mod vest. Over kajen ses transportøren for knust is. Alle billeder er anført som værende fra 1943, hvilket jeg vil tillade mig at stille spørgsmål ved. Undersøges nærmere. I baggrunden ses jernbanebroen over Limfjorden. Fotograf: Ukendt.
 
Dette billede er angiveligt fra 1949 og nu er der etableret jernbanespor på kajsiden og der holder to jernbanevogne foran bygningen. Fotograf: Ukendt.
 
 
 
Kommentarer