Havnebaner‎ > ‎Randers‎ > ‎

Sidespor til Scandia


Luftfoto sandsynligvis fra starten af 1960erne fotograferet fra syd mod nord. På dette tidspunkt er Randers-Hadsund Jernbane stadig i drift og der er sandsynligvis tale om sidespor på fri bane. Undersøges nærmere. Tilslutningen til strækningssporet ses nederst i billedet.

ME 1506 ved Toldbodgade ved Bombardier i Randers station. 14. november 2015. Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: John Lykholt. Tak til John for at billedet må vises her.

Årstal: Ukendt. Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billedet må vises her.

Hans Stückler skriver: "ME 1506 der holder på Bombardier den 14-11-15. Den er ved at være klar til at kører mod stationen i Randers med 3 dobbeltdækkervogne. Den havde 2 af slagsen med til Bombardier, og de blev parkeret foran hallen til venstre for lokomotivet, det er den hal som DSB lejer sig ind i." Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: Hans Stückler. Tak til Hans for at billedet må vises her.

Hans Stückler skriver: "ME 1506 der nu ses på vej mod stationen i Randers. Til venstre for lokomotivet kan lige anes en af de ankomne vogne. 14-11-15." Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: Hans Stückler. Tak til Hans for at billedet må vises her.

ME 1506 på vej fra Bombardier til Randers station. 14. november 2015. Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: John Lykholt. Tak til John for at billedet må vises her.

Helsides annonce i Jyllands-Posten 10. november 2015. Annoncen kan ses i højere opløsning her. Arkiv: Thomas Boberg Nielsen.

___________
Noter: Se her.